ULTRATONE FUTURA PRO

Az Ultratone tradíciók mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat és több mint nyolcmillió elkészített berendezés áll.
Piacvezető Bio-stimulációs elven működő termékeinek fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat áll, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel.
Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére. 

ULTRATONE FUTURA® PRO BIOPTIC™ SYSTEM

Számtalan kezelési lehetőség:

A készülék több mint 150.000-féle progresszív programmal gondoskodik arról, hogy felülmúlja ügyfelei legmerészebb álmait, az arc- és testformálás eredményeinek vonatkozásában.

A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

A kezelési profilok a következők:
A programok felsorolására lehetetlen lenne vállalkoznunk, a fő kezelési profilok a következők:

– Karcsúsítás & Alakformálás,
– Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
– Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
– Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
– Arcfiatalítás & ránctalanítás,
– Sport és Tréning,
– Terápia és rehabilitáció.Minden egyben koncepció – tökéletesen elégedett ügyfelek:


Az Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.
A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekélben:


Ultratone Futura Pro „All in one” – minden egyben koncepció:

  1. Teljeskörű testkezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális testkezelő programok futtatására
  2. Teljeskörű arckezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális arckezelő programok futtatására.
  3. Kavitációs ultrahang rendszer, vörös színű intenzív LED fénytechnológiával: zsírbontáshoz és cellulit kezeléshez
  4. Arckezelő ultrahang rendszer kék színű LED fénytechnológiával arckezelésekhez
  5. Elektro-porációs hatóanyag bevitel a mélyrétegű és egyenletes bejuttatáshoz
  6. Mikro-áramos arckezelő egység sejtszintű arcbőr fiatalításhoz
  7. „Mágikus kesztyű”: Bio-energetikai stimuláció, bio-stimulációs masszázs és hatóanyag bevitel céljára
  8. Mono-kromatikus fényterápia: narancs fényű rózsakvarc kristályok a sejtélettani folyamatok javítása érdekében
A test és arckezelések futtathatók külön-külön, de akár egyidejűleg is, mely esetben egyszerre 40 elektródával dolgozik az ügyfélen, jelentős időmegtakarítást eredményezve. Ezáltal lehetőség van speciális kombinált csomagok összeállítására is az ügyfelek részére.

Maximális szakértelem és intelligencia:

Az Ultratone Futura Pro Egységesített Kezelési Rendszerre (UTS) épített koncepció hihetetlen intelligenciája leveszi az Ön válláról a diagnosztizálás és programbeállítás terheit az összes kezelési lehetőséget tekintve, eleget téve minden lehetséges terápiás elvárásnak.
A több mint százötvenezer program összehangolása az ügyfelek egyéni adottságaihoz egyébként is reménytelen feladat lenne még a leggyakorlottabb szépségterapeuták számára is. Éppen ezért az Ultratone Futura Pro az ügyfél személyes adottságaiból és az elvárt eredményből indul ki.
A kezelőnek csak az ügyfél jellemzőit (nem, kor, súly, méretek, testalkat, életviteli sajátosságok, méretek, stb.), problémás zónáit, és az elérendő célt kell meghatároznia. Az Ultratone Futura® Pro ezek alapján létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. Kijelzi a szükséges kezelések számát és azok javasolt heti gyakoriságát. Természetesen a kezelő szakembernek lehetősége van ebből a kezelésvezérlő rendszerből bármikor kilépni, és azonnal elindítani egy tetszőleges kezelést.
A tökéletes szoftver segítségével több mint 200 ügyfél adatait tudja egyidőben tárolni és kezelni. Ezzel a rendszerrel nyomon követheti páciensei eredményének alakulását, sőt, alkalmankénti méretek megadásával a rendszer szükség esetén képes módosítani és erőteljesebbé tenni a kezeléseket.
Nincs többé tévesen diagnosztizált vendég és rosszul beállított, gyenge hatású kezelés!

Csodálatosan egyszerű kezelési folyamat:

Minden útmutatás lépésről-lépésre részletesen és magyar nyelven jelenik meg az LCD kijelzőn, beleértve az adott kezeléshez javasolt elektróda felhelyezést és animált arc- és testkezelő ábrákat a kézi kezelő egységekhez.
Miután a kezelés elindult, további tennivalója nincs. A FuturaPro hozza Önnek a fantasztikus eredményeket!

ULTRATONE és a terápia:

Az Ultratone Futura Pro szinte kimeríthetetlen esztétikai kezeléseinek pazar választéka mellett egyedülálló képességekkel rendelkezik a rehabilitációs és helyreállító jellegű kezelések terén is. Híres orvosi intézmények és klinikák sokaságán alkalmazzák az Ultratone kifinomult technikáját betegek gyógyítására, ragyogó eredményekkel. Az Ultratone kiadott egy könyvet a professzionális berendezések orvosi és terápiás alkalmazásairól, amely Ultratone felhasználók részére magyar nyelven is beszerezhető.

Az ULTRATONE hírességei:

Az Ultratone technológiát államfők, közéleti hírességek, világsztárok, popcsillagok sokasága használja kreativitásuk, alkotó készségük, szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában. Néhány példa erre Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira, Bódy Sylvi vagy Claudia Bahamón.