Az Ultratone tradíciók mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat és több mint nyolcmillió elkészített berendezés áll.
Piacvezető Bio-stimulációs elven működő termékeinek fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat áll, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel.
Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére. 

ULTRATONE FUTURA® PRO BIOPTIC™ SYSTEM

Számtalan kezelési lehetőség:

A készülék több mint 150.000-féle progresszív programmal gondoskodik arról, hogy felülmúlja ügyfelei legmerészebb álmait, az arc- és testformálás eredményeinek vonatkozásában.

A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

A kezelési profilok a következők:
A programok felsorolására lehetetlen lenne vállalkoznunk, a fő kezelési profilok a következők:

– Karcsúsítás & Alakformálás,
– Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
– Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
– Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
– Arcfiatalítás & ránctalanítás,
– Sport és Tréning,
– Terápia és rehabilitáció.Minden egyben koncepció – tökéletesen elégedett ügyfelek:


Az Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.
A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekélben:


Ultratone Futura Pro „All in one” – minden egyben koncepció:

  1. Teljeskörű testkezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális testkezelő programok futtatására
  2. Teljeskörű arckezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális arckezelő programok futtatására.
  3. Kavitációs ultrahang rendszer, vörös színű intenzív LED fénytechnológiával: zsírbontáshoz és cellulit kezeléshez
  4. Arckezelő ultrahang rendszer kék színű LED fénytechnológiával arckezelésekhez
  5. Elektro-porációs hatóanyag bevitel a mélyrétegű és egyenletes bejuttatáshoz
  6. Mikro-áramos arckezelő egység sejtszintű arcbőr fiatalításhoz
  7. „Mágikus kesztyű”: Bio-energetikai stimuláció, bio-stimulációs masszázs és hatóanyag bevitel céljára
  8. Mono-kromatikus fényterápia: narancs fényű rózsakvarc kristályok a sejtélettani folyamatok javítása érdekében
A test és arckezelések futtathatók külön-külön, de akár egyidejűleg is, mely esetben egyszerre 40 elektródával dolgozik az ügyfélen, jelentős időmegtakarítást eredményezve. Ezáltal lehetőség van speciális kombinált csomagok összeállítására is az ügyfelek részére.

Maximális szakértelem és intelligencia:

Az Ultratone Futura Pro Egységesített Kezelési Rendszerre (UTS) épített koncepció hihetetlen intelligenciája leveszi az Ön válláról a diagnosztizálás és programbeállítás terheit az összes kezelési lehetőséget tekintve, eleget téve minden lehetséges terápiás elvárásnak.
A több mint százötvenezer program összehangolása az ügyfelek egyéni adottságaihoz egyébként is reménytelen feladat lenne még a leggyakorlottabb szépségterapeuták számára is. Éppen ezért az Ultratone Futura Pro az ügyfél személyes adottságaiból és az elvárt eredményből indul ki.
A kezelőnek csak az ügyfél jellemzőit (nem, kor, súly, méretek, testalkat, életviteli sajátosságok, méretek, stb.), problémás zónáit, és az elérendő célt kell meghatároznia. Az Ultratone Futura® Pro ezek alapján létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. Kijelzi a szükséges kezelések számát és azok javasolt heti gyakoriságát. Természetesen a kezelő szakembernek lehetősége van ebből a kezelésvezérlő rendszerből bármikor kilépni, és azonnal elindítani egy tetszőleges kezelést.
A tökéletes szoftver segítségével több mint 200 ügyfél adatait tudja egyidőben tárolni és kezelni. Ezzel a rendszerrel nyomon követheti páciensei eredményének alakulását, sőt, alkalmankénti méretek megadásával a rendszer szükség esetén képes módosítani és erőteljesebbé tenni a kezeléseket.
Nincs többé tévesen diagnosztizált vendég és rosszul beállított, gyenge hatású kezelés!

Csodálatosan egyszerű kezelési folyamat:

Minden útmutatás lépésről-lépésre részletesen és magyar nyelven jelenik meg az LCD kijelzőn, beleértve az adott kezeléshez javasolt elektróda felhelyezést és animált arc- és testkezelő ábrákat a kézi kezelő egységekhez.
Miután a kezelés elindult, további tennivalója nincs. A FuturaPro hozza Önnek a fantasztikus eredményeket!

ULTRATONE és a terápia:

Az Ultratone Futura Pro szinte kimeríthetetlen esztétikai kezeléseinek pazar választéka mellett egyedülálló képességekkel rendelkezik a rehabilitációs és helyreállító jellegű kezelések terén is. Híres orvosi intézmények és klinikák sokaságán alkalmazzák az Ultratone kifinomult technikáját betegek gyógyítására, ragyogó eredményekkel. Az Ultratone kiadott egy könyvet a professzionális berendezések orvosi és terápiás alkalmazásairól, amely Ultratone felhasználók részére magyar nyelven is beszerezhető.

Az ULTRATONE hírességei:

Az Ultratone technológiát államfők, közéleti hírességek, világsztárok, popcsillagok sokasága használja kreativitásuk, alkotó készségük, szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában. Néhány példa erre Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira, Bódy Sylvi vagy Claudia Bahamón.

Buy Disulfiram Buy Tadalafil online order Valtrex Clomid