Ultrahangos zsírlebontás

Az újgenerációs BOM-Center berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló Hexapoláris (hatpólusú) rendszer piacra helyezésével.
Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.


Működési elve:

A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására a bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.
A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.
Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. Ezzel kapcsolatban kérjük olvassa el tájékoztatónkat a Piacon található RF berendezések-ről.  (Mono, Bipolár, Tripolár rész a prospektusból)

BOM-Center kezelési lehetőségei:

– Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,
– Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
– Bőrfeszesítés, bőrszépítés
– Arcfiatalítás, Collagén rekonstrukció

BOM-Center, újgenerációs RF technológia

A berendezés hexapoláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, mely tulajdonképpen egy kétszeres tri-poláris rendszer továbbfejlesztéséből származik, kihasználva a hat elektróda  kombinációinak minden technológiai előnyét. Az egymás melletti és az egymással szembeni pólusok távolságának különbözőségéből eredően az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának. Nem feledkezhetünk meg egy fontos fejlesztésről; a rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. Ez a kölcsönös szinergia hatás nagymértékben hozzájárul a legjobb kezelési eredmények eléréséhez, sőt kellemes mentális hatáskomponensekkel egészíti azt ki.

Buy Disulfiram Buy Tadalafil online order Valtrex Clomid