Totally You

Teljes testfáslizó eljárás az óceán háborítatlan mélyérol nyert hatóanyagok oserejével.A teljes testet 30 db speciális összetételu tengeri agyag oldattal átitatott fáslival vonjuk be, pontosan meghatározott rend szerint. Már az elso kezelést követoen a testkontúr jellemzo pontjain mért összesített méretcsökkenés legalább 15 cm. Kúraszeruen hetente ismételve elegendo 3-5 alkalom, mely után átlagosan 60-90 cm-t érhetünk el. A látványos méretcsökkenés mellett intenzív méregtelenítés történik, a bor feszessé és bársonyossá válik. A fáslizáson kívül a SpaMask termékcsaláddal komplett és látványos eredményeket hozó SPA kezeléseket végezhetünk

Garantált hatású, Európában önálló védjeggyel szabadalmaztatott Kontúr Fáslizó eljárás, az óceán háborítatlan mélyrétegeiből nyert, teljesen természetes összetételű agyag őserejével. Az eljárás alapja Wellness & Spa szülőhazájából, Amerikából jött el Önhöz, mi pedig 10év tapasztalatát felhasználva továbbfejlesztettük. A legjobbak legjobbika, a hatékonysággal párosult kényeztető ápolás édenkertje. Az alap eljrást Londonban, a legsikeresebb szépségipari eljárások világversenyén „Beauty Oscar” díjjal tüntették ki, a szakma és a nagyközönség legmagasabb elismeréseként.
Lehet a fentieket még fokozni?
Igen. A technika fejlődése soha nem áll meg. A díjátadó óta eltelt időszak, valamint partnereink visszajelzése alapján a hatóanyag összetételébe egy ősrégi titkos receptben fellelt hatóanyag is belekerült, természetesen korszerűsített formában, így az eredmények még látványosabbak, és tartósabbak.Megszületett tehát a Total Contour Wrap™, mely a természet és a legmodernebb technológia által megalkotott speciális mélytengeri agyag (Body Clay™), és egy tudományosan kialakított fáslizási technika együttese. Eljárásunkat ma több ezer wellness és szépségszalonban végzik, Európa-szerte.A teljes test kontúr fáslizása egy teljesen természetes és hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testméreteken, méregtelenítsük a teljes testet, hatásosan lépjünk fel a cellulit és nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt, és a végén újult energiával feltöltődve, teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunkat a csodálatosan sima és selymes bőrünkben.
Buy Disulfiram Buy Tadalafil online order Valtrex Clomid