Dr. Life

Hullámmasszázs effektussal a szervezetben intenzív nyirokfolyadék áramlást és a vérkeringés megnövelt intenzitását tudjuk elérni. A kezelő berendezések működési elve, hogy a kezelőegységek légkamrái egymást követően felfúvódnak, majd leengedik a nyomást, mely nagyon hasonló egy jól felépített manuális terápiás masszázshoz. A Doctor Life berendezések MK szériába tartozó modelljei, az MK300 és MK400 berendezések esztétikai alkalmazások elvégzésére lettek kifejlesztve. Jó eredmények érhetők el velük olyan népszerű kezelések területén, mint például a szervezet méregtelenítése, vagy a cellulit csökkentése.

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással, és egyéb a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.
Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulite problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

INNOVATÍV NYOMÁSTERÁPIA

A Dr. Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket. Mára szakterületének vezető gyártójává vált.
 A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.
Buy Disulfiram Buy Tadalafil online order Valtrex Clomid