Kozmetika

Dr. Hauschka kozmetikai kezelési mód

Szépség és harmónia – a klasszikus Dr.Hauschka kezelés

Talán meg fogja Önt lepni:
a Dr.Hauschka arckezelés lábfürdővel kezdődik. A sugárzóan szép archoz vezető úton az első lépés: a jólesően átmelegített lábakból sugárzó ellazulás, ami az egész testet átjárja.

A zsályás lábfürdő hozzásegíti Önt ahhoz, hogy “magába szálljon”; minden gondot, gondolatot, melyek egyébként elmaradhatatlan kísérőink, egy rövid időre el tudjon hallgattatni, hogy így teljesen átadhassa magát a kezelésnek.

A lábfürdőt a lábak bedörzsölése követi – a gondos ápolás erőt ad az élet további formálásához. A lábfürdő – a polaritás elve alapján – felszabadítja a fejet, egészen “érzővé” teszi Önt, ezzel befogadókésszé vált a kezelés további mozzanataira.

A lábak ápolása után a test ellenkező pólusához fordulunk – a fej, nyak lazítása, feszültségeinek feloldása következik. Korunkban, különösen azoknál, akik sokat ülnek (pl. számítógép mellett végzett munka) és munkavégzéshez egyoldalúan csak kezüket-karjukat-fejüket használják, a testnek ez a felső része különösen erős és egyoldalú terhelést kap, ezért fontos a kezelésnek ez a bevezető, “alapozó” szakasza.

Ezt követően a test középső részével foglalkozunk. A kar, váll, törzs izmainak ellazítása és a kezek, karok bedörzsölése, ápolása után kezdődhet a tulajdonképpeni arckezelés.

Szépség és harmónia – a klasszikus Dr.Hauschka kezelés

Minden eredményes arcápolás alapfeltétele az alapos, kíméletes tisztítás. A Dr. Hauschka kozmetikai kezelésben illatos borogatások segítségével előtisztítást kap a vendég, majd a mandulaőrleményt tartalmazó tisztító krémmel letisztítjuk az arc, nyak, dekoltázs bőrét. A tisztító emulzió egyben segíti is a bőr felépítését. A tisztítás ritmikus “adok-kapok” folyamat: a bőr átjárhatóvá válik, fölveszi a tisztító szubsztanciát és leadja tisztátalanságait. A letisztított bőrt arctonikkal átsimítjuk, ezzel erősítést kap a bőr.

A tisztítást követően gyógynövény kivonatokat tartalmazó gőzzel átmelegítjük bőrét, ami javítja a vérellátást és gyulladáscsökkentő hatású. A bőr kitisztítása után gyógyiszap alapú maszkot helyezünk föl, ami minden tisztátalanságot magába szív, ezen kívül megnyugtatja a bőrt és ismét zárja a tisztítás során megnyitott pórusokat.

A maszkot szakavatott kozmetikusaink minden vendég számára individuálisan állítják össze. Időtartama szintén egyéni, az aktuális bőrállapottól függ.

A kezelés központi történése: a nyirokstimuláció

 Az intenzív tisztítást-harmonizálást nyirokstimuláció követi. A nyiroknedvek teljes bőrfelületünket – és teljes organizmusunkat – átáramolják, méregtelenítésünk alapvető szervét képezve.

Ez a folyadék a szövetekből a nyirokerekbe áramlik, melyeket számtalan nyirokcsomó tagol. A csomóknak tisztító-méregtelenítő funkciójuk van. A kozmetikai kezelések során a nyirokrendszert csak stimulálni szabad, egyéb beavatkozás (drenázs stb.) az orvos feladata.

A Dr.Hauschka nyirokstimulációt finom ujjmozdulatokkal és ecsetvonásokkal, kézmozdulatokkal végzi a kozmetikus.

Ezzel elérjük a kötőszöveti folyadék harmonikus áramlását. A kezelés belenyúl folyadéktestünk eleven áramlásaiba, életerőink mozgásába, ezzel a teljes embert harmonizálja.

A bőr és az organizmus erősítése

A bőr most teljesen nyitott – ismét zárni kell hát és megerősíteni, hogy erőteljesen léphessen újból a külvilágba.
A bőrápoló ampullák felépítő szubsztanciákkal látják el a bőrt, ezt az Ön aktuális bőrállapotának megfelelő pakolás felhordása követi.

A revitalizáló pakolás segíti a bőr felfrissülését, regenerációját – de segítséget ad a tisztátalan, gyulladt bőrnek is egészsége visszahódításában.

Az aknés, gyulladt bőr a legnagyobb segítséget a felmelegített arcolajjal készített olajpakolástól kapja.
A rózsa pakolás egyrészt a bőr folyadékháztartását, ezáltal feszességét, rugalmasságát támogatja, a korán megjelenő finom ráncok megjelenését késlelteti.
Végül a nagyon száraz bőr kényeztetéséhez leginkább a krémpakolás járul hozzá, ez a legtartalmasabb pakolás.
Amíg a pakolás kifejti hatását, addig a Dr.Hauschka bőrápoló olajok közül a kozmetikus kiválasztja az Önnek leginkább megfelelőt, amivel dekoltázsmasszázst végez.

A megfelelő olaj gyógyító erőkkel ajándékozza meg Önt. Mindezek a mozzanatok egy kívülről befelé irányuló, hosszantartó hatású harmonizálást eredményeznek, amit a kezelést követően még jó ideig tapasztalni fog.

Bőre állapotától függően még különféle arcgimnasztikai gyakorlatokat is kiválaszt a kozmetikus, és Önnel együtt gyakorolja, melyeket Ön majd otthon napi rendszerességgel önállóan végezhet. Legvégül a kezelés befejezéseképpen – a pakolás eltávolítása, a bőr újbóli tonizálása után – nappali ápoló készítményeket, igény esetén sminket kap a bőre, hogy Ön ismét frissen, biztonsággal térjen vissza az Önre váró feladatokhoz.

Charlotte Mentzen:

Növényi hatóanyagokon alapuló, természetbarát kozmetikumok.
Aktuális ajánlatunk a „Téli kezelés”, mely 1 órában intenzív frissítéssel, hatóanyag-feltöltéssel, nemcsak bőrének, de lelkének is igazi felüdülést nyújt.

Tartós szőrtelenítés:

Örök ellenségeink: a csúf szőrszálak eltüntetésére kínál megoldást ez a módszer. Több kezelésből álló kúra, mely során a szőrszálak fokozatosan elgyengülnek, majd kikopnak, (a szervezetünkben is megtalálható) tripszin nevű fehérjebontó enzim hatására.

Előnyei:

  • fájdalommentes
  • nyáron is végezhető
  • a szőke szálaknál is hatásos.

Hátránya:

  • türelmet és kitartást igényel.

Cukor paszta:

Mindenkinek ajánljuk, akinek a hagyományos, patronos gyantával illetve gyantázási eljárással bármilyen problémája van.

Ez a termék cukor és víz speciális főzete, tehát allergiát nem okozhat. Alkalmazásakor a szőrnövés irányába tépjük a szálakat, így nincsenek beszakadó, törő szálak, a szőrtüszőgyulladás, illetve a szálak bőr alá növése is a minimálisra csökken. A bőrfelület számára kímélő, finoman peelingező hatású módszer.

Nyirokmasszázs

A manuális nyirokmasszázs módszerét dr. Emil Vodder dán biológus fejlesztette ki a század elején.

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a méreganyagok elszállítását, segítik a sejtek és szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget és elősegíti a meglévő gyulladások, sebek gyógyulását. A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást. A nyirokrendszer mindenhol követi a vénás ereket. A nyirokkeringési rendszernek nincs „ szivattyúja”, a gravitáció, az izmok munkája, a bőr feszülése adják az áramlási sebességet.

A nyirokerekben un. billentyűk találhatóak, melyek az egyirányú áramlást biztosítják, nem engedik a visszaáramlást. A nyirokrendszerben található nyirokcsomók szűrik meg a beléjük áramló nyirkot, fontos szűrőállomások. A nyirokmasszázs vagy lymphodrenázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése.

A nyirokmasszázs hatása a szervezetre:

• aktiválódik az immunrendszer

• javítja az izmok, izületek és a belső szervek vérellátását

• méregtelenítő hatású

• javítja a sejtek anyagcseréjét

• fokozza a tápanyag-és oxigénellátást

• fokozódik a nyirokelfolyás

• gyorsul a felhalmozódott salakanyagok és ödémák kiürülése

• felgyorsítja a szövetek regenerálását

• csökken a gyulladáskészség

• más meglévő gyulladások és sebek könnyebb gyógyulása

 ARCTISZTÍTÓ TEJ

 Az enyhe savas hatásnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt és visszaadja természetes savasságát (ph-ját), hogy fiatalon és egészségesen tartsa az arcot és az egész testet.

ARCTISZTÍTÓ TONIK

Felkészíti a bőrt a kozmetikai kezelésre. Frissítő, tonizáló, pórusösszehúzó. A termék összetevői: tejsav, citromsav, narancsolaj a kamilla, nyugtató hatású növényi kivonatok és eszencia olajok.

JOJOBA BŐRRADÍR

Minden, a testen és az arcon végzett kezelés előtt alkalmazható kozmetikum. A jojoba gyöngyök enyhén dörzsölő hatásának köszönhetően megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől és az érdességtől.

SZABÁLYOZÓ ESSZENCIA OLAJ – VÍZELVEZETŐ-REGULATRICE

Érzékeny és vékony bőrökre javasolt, megvédi és fenntartja a természetes egyensúlyát a bőrnek. Nyirok-stimuláló.

Hatóanyagok: esszencia olajak: levendula, citrom, majoranna, kakukkfű, ylang-ylang, ciprus.

 

 

LIME C VITAMINOS KEZELÉS

A C-vitamin egyik legfontosabb hatása, hogy e nélkül nem képződik kollagén, amely a bőr kötőszövetének alapanyaga. Hiányában a bőr rugalmassága, tartása csökken és megereszkedik a bőr. Erősíti a kötőszövetet. Gyulladásgátló, sebgyógyító, regeneráló hatású. Erősíti az immunfolyamatokat. Védi és erősíti a bőrt. Méregtelenítő és érfal erősítő. Halványító hatása is van, elősegíti a bőr világosítását, kifehérítését. Csökkenti a pigmentáció zavaró hatásait.

Kinek ajánlom, mikor, mire?

• bármely életkorban használható

• bármely bőrtípusra ( arc, nyak, dekoltázs)

• legideálisabb évszak a kezeléshez: ősz, tél, tavasz

• kiváló előkészítő kezelés a nyári időszakban is napozás előtt

• revitalizálja és ragyogóvá változtatja a stresszes arcbőrt

• kitűnő kezelés a bőr öregedése ellen

• legyőzi a szabadgyököket és a szmog káros hatását

ARCTISZTÍTÓ TEJ

Az enyhe savas hatásnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt és visszaadja természetes savasságát (PH-ját), hogy fiatalon és egészségesen tartsa az arcot és az egész testet.

NÁDCUKROS ARCRADÍR

Nádcukor alapú, tápláló arcradír. Nagyon kellemes illatú és állagú radír, de egyben masszírozható termék is. A cukor szemcsék biztosítják a radírozó hatást. Hatóanyagok: biológiailag előállított nádcukor, magas minőségű olajak és vajak, melyek a kezelés végén egy nagyon puha és bársonyos érzetet adnak.

LIME OLAJ ULTRAHANGHOZ ÉS MASZÁZSHOZ

Koncentrált C vitamint, E vitamint tartalmaz és értékes olajakat, kókuszolajat, Lime esszenciális olajat és vajat.

Tápláló és regeneráló hatású, kiváló a hideg évszakban

vagy a nap károsította bőrök regenerálásához.

Anti-stressz hatású, segíti a bőr védekező képességét megerősíteni.

Hatóanyagok: Lime esszenciális olaj és vaj, kókusz olaj,

C-és E vitamin.

Ultrahang: a készülék segíti a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezáltal intenzívebbé válik a hidratálás. Az ultrahang hatására folyamatos hatóanyag felszívódás jön létre, ami kb. 6-7 napig tart.

MASZK ÉS AKTIVÁTOR

Egy maszk, ami azonnal segít a fáradt, szürke bőrökön.

Hidratál, ragyogóvá, simává változtatja a bőrt.

Az ajkakon is használható.

Hatóanyagok: C-vitamin, narancs kivonat, Lime kivonat.

CINK- ÉS NARANCS PERMET

Anti-stressz hatású revitalizáló permet, amely gazdag C vitaminban, és cinkben. Tonizálja, energetizálja a bőrt visszapótolja az ásványi anyagokat.

Ideális a napozás, testedzés és uszoda után.

Hatóanyagok: C vitamin, narancsolaj esszencia, narancsvirág víz,

pantenol, cink, bioszaharidok, hyaluron sav.

 

 

Vagheggi Delay – bőrfiatalító kezelés

“Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

 A KEZELÉS CÉLJA:

• Komplett öregedést késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható.

• Tartalmaz célzott hatóanyagokat és vitaminokat, melyek megtartják és javítják a bőr állapotát együttesen a hidratáló és regeneráló összetevőkkel.

HATÓANYAGOK:

• Biotechnológiai úton előállított élesztőből kivont béta-glukán, mely egész napra garantálja a hatóanyag stabilitását

• Stimulálja a kollagén szintézist, regenerálja a bőrt

• E vitaminok melyek megvédenek a szabad gyökök ellen

• PP vitamin és mezei zsúrló kivonat serkenti a vérkeringést elősegítve ezzel a méreganyagok távozását hialuronsav megőrzi a bőr megfelelő hidratáltságát és turgorát

• ránctalanító, stimuláló és késlelteti a bőr öregedés tipikus jeleinek megjelenését

TIPP: Az eredmény intenzívebb hatása elérése érdekében javasolt az Ultratone Futura Pro Biostimuláció beépítése a kezelési tervbe.

ARCTISZTÍTÓ TEJ

Segíti a szennyeződések és a smink tökéletes eltávolítását, megelőzi a bőr kiszáradását, puha, sima érzés marad a használata után.

NÁDCUKOR ARCRADÍR

Nádcukor alapú arcradír. A radírozó hatás szabályozott a cukor oldatától masszírozás közben. Tartalmaz: biológiailag előállított nádcukor, magas minőségű olajak és vajak, melyek a kezelés végén egy nagyon puha és bársonyos érzetet adnak.

DELAY INTERAKTÍV MASZK

Különleges szövet-nemszövet maszk, melyet arcra, nyakra és dekoltázsra használunk. Ránctalanító hatású. Többszöri alkalommal felhasználható, a kezelést követően otthoni bőrápolásra adja a kozmetikus.

DELAY LIFTING AMPULLA ULTRAHANGGAL

Arcra, nyakra és dekoltázsra egyaránt használjuk. A kívánt eredményt leghatékonyabban ultrahangos kezeléssel érhetjük el. A készülék segíti a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezáltal intenzívebbé válik a kezelés eredménye.

 Az ultrahang hatására folyamatos hatóanyag felszívódás jön létre, ami kb. 6-7 napig tart. Azonnali látványos bőrsimító, feszesítő és ránctalanító hatás.

DELAY MASSZÁZS AMPULLA

Könnyű, értékes olajakat tartalmazó ampulla, amely garantálja egy pihentető masszázs elvégzését anélkül hogy zsíros érzetet adna.

DELAY NAPPALI KRÉM

Béta-glukán alapú nappali krém, melyben a speciális mikrokapszulákba zárt béta glukán a bőr igényei szerint szabadul fel. Uv szűrőt tartalmaz.

 

VAGHEGGI FACEFENCE

komplett bőröregedés elleni védelem 3 D lifting hatással

Felébreszti a bőr szöveteit, késlelteti és csökkenti a bőr öregedési folyamatait. A negyven évet betöltve, szervezetünk anyagcseréje megváltozik, energia ellátása csökken, hatása láthatóvá válik. Az arc formája megváltozik, megereszkedik, elveszti feszességét, az arc fáradtabbá, markánsabbá válik.

Bőröregedési folyamatok és hatások, melyek a bőr öregedését idézik elő:

– örökölt genetika

– külső behatások (napfény, hideg, meleg, szél, szmog, füst)

– életmód (étkezési szokások, munkakörülmények, mentális beállítottság, stressz)

– vérkeringés problémák (vérerek oxigénhiányos állapota)

Ha a vérerek megfelelő állapotban vannak, akkor ezek garantálják a bőr megfelelő oxigénellátottságát, ami a bőr rugalmasságát, feszességét eredményezik.

A vérerek állapotának romlása oxigénhiányhoz vezethet. A levegő rossz minősége a szmog,

a füst szűkítik az ereket, ami szintén csökkenti az oxigénellátást.

Az érett bőröknél a sejtek oxigénhiánya miatt módosul a sejtek anyagcseréje, csökken a bőr immunképessége, lassul a keringés, megnő a szabad gyökök kialakulásának veszélye.

A csökkenő bőrlégzés mély ráncok kialakulásához vezet.

FACEFENCE LINE célja:

Az arcvonások fiatalítása, a bőr tömörségének és minőségének javítása, az idő nyomainak kisimítása.

A Facefence hatóanyagrendszere klinikai tesztekkel bizonyítottan a bőrszövetek oxigénfelvételét segíti elő.

A bőr öregedésének lassításához és csökkentéséhez a leghatékonyabban a bőr megfelelő oxigénellátottsága

járul hozzá.

Arctisztító tej

Az enyhe savas hatásnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt és visszaadja természetes savasságát (ph-ját), hogy fiatalon és egészségesen tartsa az arcot és az egész testet.

Aktiváló lotion

Textúrája egy szérumhoz hasonló, erőteljes hidratáló, tonizáló és revitalizáló hatású. Hyaluron savat, E-vitamint tartalmaz.

Intenzív kozmetikai peeling „ ráncradír”

Két komponensű peeling porkeverék és aktiváló olaj. Az ásványi és növényi hatóanyagokat tartalmazó innovatív professzionális termék, amit a kozmetikus a kezével formáz meg, csökkentve a bőr öregedését, méregteleníti és kisimítja a bőrt. Cink-oxidot, rizskeményítőt, kókuszdió krémolajat, almasavat, E-vitamint tartalmaz.

Ultratone Futura Pro Biostimuláció 15 perc

Az Ultratone Futura pro különböző arc biostimulációs programmal rendelkezik mind férfiak, mind nők számára. A vendég személyre szabott elektródákat kap, ezzel figyelve a higiéniára.

A kozmetikus kiválasztja a vendég bőrének megfelelő programot, például:

Sebészeti beavatkozás nélküli lifting:

Ez a program kombinálja a bőr tónusfokozást a tökéletes izomemelő szekvenciákkal az arc kontúrjainak feszesítése és szilárdítása érdekében. A koncentrált kezelés tornáztatja és feszesíti az arcizmokat, csökkenti a finom ráncokat, fokozza a petyhüdt bőr és izmok tónusát, és fiatalos megjelenést ad az arcnak.

Mély izom tónus:

Egyes esetekben az arc bőre és izmai túlságosan petyhüdté váltak, megereszkedtek és lógnak, a bőrfelületen barázdákat hozván létre.

A Mély Izom Tónus program mély stimulációs jeleket küld az arc alapizmaihoz, és gyengéden feszesíti, emeli és szilárdítja az izmokat az arc kontúrjainak újraformálása és emelése érdekében.

Bőrtónus:

A már megemelt tónus fokozása után, ez a program serkenti az elasztin és kollagén termelést, hogy segítsen az arc bőrét szilárdítani és fiatalos rugalmasságát helyreállítani.

Keringés:

Növeli a helyi véráramlást és erősíti a kapillárisokat, célja a bőr kisimítása és a fiatalos arcszín helyreállítása.

Hatóanyag bevitel az újszerű Ultratone Future Pro segítségével

A kívánt eredményt leghatékonyabban ultrahangos kezeléssel érhetjük el. A készülék segíti a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezáltal intenzívebbé válik a hidratálás. Az ultrahang hatására folyamatos hatóanyag felszívódás jön létre, ami kb. 6-7 napig tart.

A természetes hatóanyagok keveréke az arcbőr öregedésének csökkentésére készült. A koncentrátum hatékonyságát a maca gyökér és a fekete bors garantálják. Gazdag hyaluronsavban.

Arcmasszázs dekoltázzsal

Masszázsnak nevezzük a test kézzel vagy géppel való megdolgozását. A masszázs serkenti a vérbőséget. Kötőszövet javító, rugalmasító, hidratáló és feszesítő hatású. Nyugtató, kiváló hatással van az idegekre.

Oxygén maszk

Lágy, finom textúrájú maszk, jótékony hatására segít megszüntetni az oxigénhiányt a bőrben. Ásványi anyagokat, karité-vajat, E-vitamint tartalmaz.

Extreme nappali krém

Luxus minőségű fluid hyaluronsavval, amely újjáépíti a bőr textúráját és újraformálja az arcvonásokat. Egyensúlyba hozza a bőrműködést, komplett védelmet nyújt a bőröregedés ellen. Fényvédelemmel rendelkezik.

Buy Disulfiram Buy Tadalafil online order Valtrex Clomid